keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Savotta monologin arvostelu Pohjolan Sanomissa

Tänään oli Pohjolan Sanomissa Uuttu Kallen kirjoittama arvostelu Savotta monologista. Arvostan Uutun mielipidetta todella korkealle.

Linkki arvosteluun

maanantai 16. syyskuuta 2013

Ensimmäiset ennakkovaraukset alkoivat jo! Joko olet varmistanut paikkasi?

Tervolan Nuorisoseuran esityksen ennakkomyynti starttasi tänään liikeelle ryitinällä. Voit varata lipun ennakkoon hintaan 10€/lippu. Ovelta hinta on 12€! Tiedustele myös ryhmä alennusta. Sotiemme veteraaneille liput myös ovelta 10€. Varaukset parahiten sähköpostitse, koska olen aloittanut nyt "porvarillisessa ammatissa, työaika on 9.00-16.00 Tuona aikan en voi vastata puhelimeen. Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina olen tavoitettavissa vasta ilta myöhään puhelimitse. Ja Huomaa!!! HOX HOX!! Ei tekstiviestejä!! Mieluiten sähköpostitse yhteyden otot. Huomenna aamusta on vuorossa Radio Perämeren haastattelu, se tulee ulos keksiviikkona. Tarkempaa aikaa en vielä osaa kertoa.

Ja se varauksien sähköpostiosoite on: jarimertala.info@gmail.com

lauantai 14. syyskuuta 2013

Ylläksen kantaesitys

Kantaesitys Kellokkaassa meni loistavasti. Palaute oli pelkästään positiivista. Yleisöä olisi sopinut enemmänkin, mutta he jotka olivat paikalle saapuneet, poistuivat paikalta tyytyväisenä. Nyt odottelen jo kovasti Tervolan nuorisoseuran esitystä. Kävin tutustumassa paikkaan ennalta viime viikolla ja pidin todella näkemästäni.
Hox! Kuuntelepas tiistaina radioperämeren taajuutta, saatat kuulla tutun äänen. :D

perjantai 6. syyskuuta 2013

Yleisökenraali on tänään perjantaina.

Eilen torstaina viimeistelimme vielä lavasteita yhdessä Jenina Törmäsen kanssa. Hän kuvasi myös tämän päivän työskentelyä, joten kuvareportaasiakin on luvassa jossain vaiheessa. Harjoituksista ensimmäinen veto oli ihan kamala! Ja toinen sitten ehkäpä paras veto koskaan. Illalla yskä valvotti, etten saanut nukuttua, siksi tässä vielä koneella. Nyt nukkumaan, aherrusta jatketaa aamusta, jatkuen pitkälle iltaan.