torstai 13. kesäkuuta 2013

Harkkoja ja mainoskuvaus

Olemme nyt käyneet läpi koko käsikirjoituksen liikkeiden kera. Tänään ja eilen oli vuorossa plarin neljä viimeistä sivua. Tuntuu hyvältä! Mitä enemmän tuota tekee ja mitä syvemmälle pääsee, sen paremmalta tuntuu. Hyvä tästä tulee.
Sain toissailtana tekstarin castingtomistosta. Olin tullut valittua mainokseen pelkän valokuvan perusteella! Vihdoinkin on rumat miehet muotia!! Menen Pornaisiin kuvauksiin tiistai aamuksi. ( Aikataulu voi vielä elää) Palkkio nyt ei päätä huimaa, mutta jostain se on aloitettava..
Vaikkakin nykymeno on saanut minutkin aika kyyniseksi ja välillä tuntuu ettei ihmisiin voi enää luottaa, kohtasin hiljattain kaverin, joka osoitti että toivoa ei ole menetetty ihan täysin!

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Harjoitustila ongelmaan löytyi ratkaisu!!! Vihdoinkin!!!

Pääsimme tänään ohjaajan kanssa ensi kertaa harjoittelemaan muualle kuin ohjaajan keittiöön. Ei siinä, hyvin se on keittiökin palvellut tähän saakka, mutta nyt kun alamme ottaa liikkeen mukaan harjoitteluun, ei kenenkään keittiön tilat riitä.

En nyt muista kaupunginosaa missä olemme, mutta se on kuitenkin skeittihalli, jossa harjoittelemme. Tilaa on riittävästi, periaatteessa siellä vois keittää kahvitkin, mutta taidamme tuoda termarissa omat. Tänään kävimme ensin tekstiä läpi ja olin ihan tyytyväinen.

Kahdeksan sivua kymmenestä meni jo kohtuullisen hyvin. No, ohjaajan pienellä avittamisella. Kyllä se siitä, kun nyt pääsemme vihdoin harjoittelemaan liikeen kera. Ensi kerraksi pitää ottaa mukaan reppu ja muut tykötarpeet.

Hyvä tästä tulee. Huominen vähän jänskättää. Miksi, siitä kerron tuonnempana.